Bemo-Textil használtruha nagykereskedés

Termékeink

Használtruha nagykereskedésről

Cégünk 2014 óta foglalkozik használtruha szortirozzásal és kereskedelemmel, kisebb családias légkörben dolgozzunk így jobban tudjuk ellenőrizni a minőséget a vevőink számára. A gyűjtések javarészt Németországból, Ausztriából, Hollandiából, Svájcból származnak. Igyekszünk mindig a vevőink számára a lehető legjobb ár/minőség arányt kialakítani.

Minőségi secondhand ruhák a Bemo-Textiltől!

Ha frissítenéd meglevő üzleted felhozatalát vagy secondhand üzlet nyitásában gondolkodsz a Bemo-Textil használtruha nagyker válogatott használt ruha kínálatát érdemes megnézned! A Bemo-Textil a jellemzően német, osztrák, holland és svájci gyűjtéseket átnézi és szortírozza minőség és ruhatípus szerint.
A kis létszám és a családias légkör lehetővé teszi, hogy a Bemo-Textil használtruha nagykereskedés dolgozói alaposan ellenőrizni tudják és pontosan szortírozzák az érkezett textil termékeket. Az áruk közül női és férfi ruházat, baba és gyerek ruházat, cipők, bizsuk, táskák, övek, lakástextilek és egyéb textíliák is beszerezhetők.

Miért érdemes használtruhára váltani?
A divatipar is felelőssé tehető környezetünk nagyfokú szennyezéséért, sőt a második helyen áll a környezetkárosításban, csupán az olajipar előzi meg. A fastfashion boltokban a szinte 1-2 hetente megújuló kínálat rengeteg erőforrást igényel és elképesztő mennyiségű hulladékot termel. Ami ma divatos, az holnap már nem biztos, hogy az lesz… mindig újabb és újabb trendhullám érkezik, a legújabb divat szerinti ruhákra pedig hatalmas a kereslet. Amilyen gyorsan vesszük meg a ruháikat, olyan gyorsan dobjuk is el őket. A megunt és kidobott ruhák 84%-a szemétlerakóban vagy szemétégetőben végzi.

Szerencsére ez a tendencia még ha kicsit is, de változni látszik. Egyre többen fordulnak a secondhand ruhaboltokhoz, ahol kedvező áron juthatnak márkás és divatos ruhadarabokhoz.

Ezek a ruhák gyakran sokkal jobb minőségűek, mint a fastfashion boltokban kaphatók, ráadásul egyediek is, hiszen minden darabból csak egy van.

Használtruha nagykerünk széles kínálattal várja azokat a viszonteladókat, akik számára fontos, hogy vevőinek minőségi árut kínáljon. A vásárlók sokszor a használtruha boltokban találják meg álmaik alkalmi ruháját vagy épp a tökéletes futócipőt. Az ilyen üzletek varázsa, hogy a vevő sosem tudja előre mit fog találni, amibe aztán beleszeret és olcsón hozzá is juthat.

A Bemo-Textil ráckeresztúri raktára az M6-os autópályán könnyen megközelíthető. Előzetes időpont egyeztetés után várjuk kedves látogatóinkat – potenciális vevőinket.

Válogatott minőségű áruért fordulj bátran a Bemo-Textil használtruha nagykerhez!

A nagykereskedés kategóriái


Krém - alig használt és új divatos ruhák.
1. Osztály - kisebb hibás, de divatos ruhák.
2. Osztály - használtabb termékek, de ezek között is azért az eladhatóbb termékek találhatók.
3. Osztály - ezek a termékek nagyobb hibával rendelkeznek, de ezek a termékek javarészt exportra készülnek.

Elérhetőségünk

Raktárunk Ráckeresztúron található, Budapestől 20 km-re az M6-os autópálya mellett. Kérjük mielőtt ellátogatnának hozzánk, előtte mindenképpen egyeztessenek velünk időpontot. Előre is köszönjük.
Nyitvatartás:
Hétfő - Csütörtök 7:00-15:00
Péntek 7:00-11:15
Telefonszám: +36 20 403 5548
E-mail cím: bemo.textil@gmail.com